Gäspandet

Veckorna bara susar förbi och egentligen gör det väl ingenting när man längtar efter höst och vinter, men samtidigt känns det som att man inte hinner med riktigt. Det är kanske därför jag känner mig så trött?
 
Som det ser ut just nu så kommer jag få delta i ett väldigt spännande projekt, som förhoppningsvis kommer att få en viktig betydelser för andra autister. Särskilt de som identifierar sig som kvinnliga autister. Ja, det är ju såvida Arbetsförmedlingen inte sätter käppar i hjulet för mig genom att neka mig det. Det skulle inte förvåna mig!
 
Jag har börjat fundera mycket på boendestöd. Om inte det skulle kunna göra mig mer nytta än vad en kontaktperson gör!? Jag vet att jag får mycket bättre struktur när jag väl har jobb, men det kanske kan ge mig bätte rutiner överlag om jag har någon som pushar mig på rätt sätt. Ja, jag får ta en funderare till där.
 
Annars har jag suttit i lite föreläsningar de två senaste veckorna och jag tänkte svänga ihop något eller några inlägg kring det, och vad som diskuterats på föreläsningarna. Det har handlat om både motivering, rutiner och att söka jobb via sociala medier. 
 
Nu ska jag, bara, försöka ta helg dock. Hade gärna gått och lagt mig redan nu men då kommer jag bara vakna mitt i natten och vara pigg, vilket inte är så givande.