Snabbvisit

Jag vet att det har dröjt med mina inlägg. Tiden som varit har inneburit mycket som tagit all min ork och koncentration, men bloggen har absolut varit i mina tankar hela tiden. 
 
Jag vill skriva. Jag skriver anteckningar i telefonen hela tiden. Jag behöver få över det på pränt på datorn och jag tror att det hade kunnat vara till nytta för fler än mig!
 
En kort uppdatering är att jag fått en ny kontaktperson och även om vi än så länge bara haft en träff utöver mötet vi hade tillsammans med handläggaren så känns det redan jättebra! Vi ska ses i morgon igen och med denna kontaktperson kommer (och kan) jag vara mycket mer "mig själv", det vill säga att jag släpper fram mitt autistiska jag mer - precis som när jag var yngre.
 
Jag har också en kortare anställning i ett spännande projekt, och det känns så himla bra. Bättre än vad jag kunde tro och faktiskt känt kring någon annan anställning. Det hade varit så skönt om framtida jobb gett mig samma känsla...
 
Det spirar goda känslor i kroppen, och jag hoppas försiktigt på att det äntligen leder till mer av en framtid i medvind!