2023

Det är nog den enklaste rubriken att skriva och bloggtjänster svämmar säkert över med just sådana rubriker. Så enkelt men ändå beskrivande.
 
Idag skriver jag via telefonen. Min målbild är att försöka blogga varje dag detta året. Haha. Nåväl, jag förstår själv att det är lite svårt att uppnå, så det är väl egentligen ett förklätt mål. Tanken är att jag ska blogga oftare i alla fall, än vad jag gjorde förra året. Det är definitivt INTE ett nyårslöfte för några sådana avlägger jag inte längre, och har nog inte gjort det de senaste femton åren.
 
Idag började jag befria julgranen från dess bling! Det lär väl ta en vecka innan den är helt fri och nerpackad igen. Energin ni vet. Nästan hela december har ju inneburit sjukligheter så det bidrar ju inte till de exekutiva svårigheterna som redan finns! Trots att det bara är kulorna och ljuset kvar så är den fortfarande jättefin...
 
I morgon är det den första nya veckan, på den första nya månaden på det nya året. Men för mig är det bara en helt vanlig måndag.
 
Gott nytt år på er!